Moneda:
România
TRANSPORT GRATUIT
La comenzi peste 295LEI.
ADIDAS ORIGINALS
pana la 50% reducere
SCHIMB GRATUIT
Schimbarea produsului este gratuita

Livrare & Retur

Transport

Livrare

TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 295 RON.

Coletele vor fi expediate în zilele lucrătoare prin FAN Courier și DPD.
Timpul de livrare este aproximativ de 5 zile lucrătoare. Dacă produsele comandate nu se află la depozitul central, atunci este necesară mutarea lor de la unul din depozitele noastre externe către depozitul central, ceea ce poate prelungi timpul de expediere.

Veți fi informat

După efectuarea comenzii, veți primi un e-mail de confirmare care va conține toate informațiile.
Imediat ce comanda dumneavoastră va fi expediată veți primi un e-mail cu numărul AWB pentru urmărirea coletului.
În acest e-mail va fi disponibil un link pentru urmărirea coletului pe site-ul companiei de transport, făcând clic pe acest link, puteți urmării coletul pentru a fi la curent cu detaliile de expediere.
În majoritatea cazurilor curierul contactează clientul înainte de livrare, asta depinde de curierul care va livra coletul.

 

Returnare/Schimb
Ați decis că nu mai doriți produsele comandate sau sunt diferite de ceea ce v-ați așteptat? Nici o problemă în cazul în care le returnați în primele 14 zile!


Daca produsul comandat nu vi se potriveste si doriti sa schimbati cu o alta marime a aceluiasi produs (respectand conditiile de mai jos), costurile transportului pentru schimb sunt suportate de tenisiadidas.ro !

* Conditii:

Produsul sa nu fie purtat, sa se afle in stare perfecta si sa aiba toate etichetele cu care a fost livrat.
Contravaloarea produselor se achita in termen de 20 de zile de la primirea coletului la sediul nostru.
Taxa de transport este suportata de tenisiadidas.ro in cazul in care produsul are un defect,  produsul primit nu este cel comandat / produsul nu are caracteristicile prezentate (nu are aceeasi culoare, material etc.).
Taxa de transport este suportata de catre client in cazul in care se face schimb cu un alt produs sau comanda este returnata complet, in acest caz clientul va primi doar suma platita pe articole cumparate .